Ευχαριστίες

Sweet queen collection

Όταν πρωτοείδα τις φωτογραφίες από την καινούργια μου συλλογή «Sweet Queen» έμεινα άφωνη μπροστά σε τόση ομορφιά!

Ευχαριστώ Epaminondas Koutsoukis για το ονειρικό αποτέλεσμα αλλά και για την άδεια να μου εμπιστευτείς την κόρη σου, το πιο όμορφο μοντέλο.
Marylou Tziveleki, ευχαριστώ! Συνεργαστήκαμε, ακόμα μία φορά άψογα!
Maria Lili, χωρίς την δική σου συμμετοχή, το όλο εγχείρημα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Φωτογράφος: Επαμεινώντας Κουτσούκης

Μακιγιάζ & μαλλιά: Μαριλού Τζιβελέκη

Μοντέλο: Μελίνα Κουτσούκη

Alice collection

Κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια κολεξιόν μιλάω με τον φίλο-αδερφό μου, Επαμεινώντα Κουτσούκη, ώστε να του μεταφέρω τι με ενέπνευσε και τι «ιστορία» θα ήθελα να πει στην φωτογράφιση.. Πώς τα καταφέρνει κάθε φορά και δίνει σάρκα και οστά στην εικόνα που έχω στο κεφάλι μου, δεν το ξέρω! Είναι απλά ο καλύτερος! 

Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Στράτο είναι πάντα απόλυτα επιτυχημένη και παραμένει άψογος επαγγελματίας στην επιμέλεια της εικόνας των κοριτσιών που φωτογραφίζονται.

Σε πρόσφατη γνωριμία μου με την Carina Surina ανακάλυψα το κορίτσι που ήθελα για την προβολή της καινούργια μου δουλειάς. Με κέρδισε με την όμορφη παρουσία, την σπίθα στο βλέμμα και τον αυθορμητισμό της. Είναι ένα εξαιρετικό, πολυτάλαντο και γλυκό κορίτσι. 

Φωτογράφος: Επαμεινώντας Κουτσούκης

Μακιγιάζ & μαλλιά: Δημήτρης Στράτος

Μοντέλο: Carina Surina

Cream & Snow collection

Καμιά φορά μένεις από λόγια και δεν ξέρεις πώς να δείξεις ευγνωμοσύνη στους συνεργάτες και φίλους που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά σου! Νομίζω τελικά ότι είναι και αυτό ένα ταλέντο, να ξέρεις να επιλέγεις τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Ήσασταν σπουδαίοι και το αποτέλεσμα, σκέτη μαγεία!

Φωτογράφος: Επαμεινώντας Κουτσούκης

Βοηθός φωτογράφου: Edi Andrew Kaloshi

Μακιγιάζ & μαλλιά: Δημήτρης Στράτος

Μοντέλο: Katya Tarabanko

Princess Collection

Για ακόμη μία φορά ευχαριστώ τον φωτογράφο, φίλο και συνεργάτη μου, Επαμεινώντα Κουτσούκη. Είναι χαρά και τιμή, που ανέλαβε να αναδείξει μέσα από το φακό του την «ψυχή» των φορεμάτων που σχεδίασα.

Είμαι πολύ τυχερή για την συνεργασία με τον Δημήτρη Στράτο που έκανε υπέροχα μαλλιά και τέλειο μακιγιάζ στην Κάτια Ταραμπάνκο, ένα μοναδικό, πραγματικά εξαίσιο μοντέλο.

Kid Sister Collection

Ευχαριστώ θερμά τον καλό μου φίλο Πέτρο Χαρπαλή που ακόμα και με αντίξοες συνθήκες κατάφερε να κάνει τη φωτογράφιση μαγική, καθώς και το κορίτσι μου,  την Αλεξάνδρα Κουτρομάνου που είναι ένα μοναδικό, υπομονετικό και πανέμορφο μοντέλο.

Ela Black Collection

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φωτογράφο και καλό μου φίλο Πέτρο Χαρπαλή, για την εξαιρετική φωτογράφιση της κολεξιόν καθώς και στο μοντέλο, την πανέμορφη και ταλαντούχα Αλεξάνδρα Κουτρομάνου.

Buttercup Collection

Ολοκληρώσαμε τη φωτογράφιση της καινούργιας κολεξιόν, Buttercup, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2015! Είμαι ενθουσιασμένη από τα αποτελέσματα της δουλειάς όλων των συμμετεχόντων και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την προσπάθειά τους να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά μου:

Το εξαιρετικό, νεαρό  μοντέλο, Αλεξάνδρα Κουτρομάνου.

Την ταλαντούχα, Μαριλού Τζιβελέκη, που ανέλαβε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Αλεξάνδρας.

Τον Επαμεινώντα Κουτσούκη, ο άνθρωπος ζωγραφίζει με τον φακό!

Francis Collection

Η παρουσίαση της κολλεξιόν έχει βασιστεί σε ομαδική προσπάθεια και υποστήριξη από τους φίλους μου, που έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την πολύτιμη βοήθειά τους:

Το μοντέλο μου, που αποτελεί έμπνευση αυτής της κολλεξιόν, και θέλει να παραμείνει ανώνυμο.

Τον Επαμεινώντα Κουτσούκη, τον πραγματικά ταλαντούχο φωτογράφο, που δούλεψε ατελείωτες ώρες για αυτή την παρουσίαση.

Τη Δήμητρα Νάσκαρη, για την ιδέα της φωτογράφησης αλλά και την υποστήριξή της.

Τη Δανάη Κόκκα για το μακιγιάζ.

Την Άννα Ουγουρλιάν για την κόμμωση.

Τη Ζωή Μπρούσαλη για τα κοσμήματα.

Το Costumier για τα καπέλα.


Την Ελίνα Βάκη και τη Χριστίνα Δάλλα που δημιούργησαν αυτή την καταπληκτική ιστοσελίδα και μου έδωσαν την ευκαιρία να επικοινωνήσω τα σχέδια μου με εσάς.